Мислите ли, че бихте могли да предвидите какви ще са личните

...
Мислите ли, че бихте могли да предвидите какви ще са личните
Коментари Харесай

Payhawk и иновациите в управлението на бизнес разходите

Мислите ли, че бихте могли да предвидите какви ще са персоналните Ви финансови потребности в бъдеще, в случай че не знаете колко харчите през днешния ден? Краткият отговор е: Не.

Същата е обстановката и при корпоративното ръководство, където единствено с ефективен надзор на бизнес разноските може да се усъвършенства финансовото ръководство на всяка компания. Той би трябвало да подсигурява, че разноските могат да се наблюдават на момента, да разрешава алокиране на средства както на равнище чиновници, по този начин и на екипи, и да дава опция за мигновена реакция при утвърждение или отменяне на разноски. А най-после всички платформи да демонстрират едни и същи, правилни данни.
Всички бизнес разноски на едно място
Софтуерът и корпоративните карти на Payhawk, първият български „ еднорог “ – или започваща компания, оценена на над 1 милиарда $, оферират тъкмо такова решение. От командировъчните до маркетинговите бюджети – може да управлявате всичките си бизнес разноски от едно място. Независимо дали сте финансов шеф, счетоводител или изпълнителен шеф, постоянно имате надзор върху средствата, които компанията харчи в действително време. Иновативното решение на Payhawk към този момент е потвърдило качествата си на 32 пазара по целия свят.
Край на непотребните административни задания
Един от главните проблеми при ръководството на бизнес разноските е ежемесечното въвеждане на счетоводни данни от разнообразни фактури и касови бележки. Това може да отнеме цели дни от работата на един финансов отдел. А всичко може да бъде доста по-лесно с мобилното приложение на Payhawk.

Всяка касова записка или фактура, платена с Payhawk карта, просто се снима, а новаторската технология за оптично различаване (OCR) автоматизирано ще вкара нужната информация. След това данните отиват непосредствено в счетоводната система, разпределени по сметки и пера. И всичко това за секунди.

След всички тези спестени старания за правилно въвеждане на данни и осчетоводяване, финансовият екип само би трябвало да се погрижи за съхранението на хартиените документи, както изисква българското законодателство.
Смарт карти за повече надзор
Ако към момента не употребявате корпоративни карти за разноските и покупките на вашата компания, в този момент ще разберете за какво от ден на ден сполучливи компании го вършат.  

В взаимозависимост от месечните проекти, Payhawk дава опция да получите с един клик до 200 смарт бизнес карти VISA Platinum, а посредством интуитивния програмен продукт да дефинирате отдели, екипи и чиновници, и да контролирате сумите, с които те разполагат.

Посоченият от вас админ може да дефинира предели на всяка транзакция, в това число и да зададе дневни предели. Така чиновниците харчат за фирмените разноски не персонални, а фирмени средства, а контролът постоянно е в мениджмънта.
Какви са опциите на софтуера на Payhawk?Да определяте предели по картите за обособени чиновници или групи;Да видите кой е употребявал картата си и какъв брой е похарчил (по лица, екипи и организации);Да преглеждате транзакции, в това число касови бележки и фактури, с цел да се уверите, че всички покупки са законни;Да задавате правила, тъй че да знаете по кое време даден чиновник е надхвърлил разноските си за избрана категория артикули или услуги;Да създавате автоматизирани процеси  за утвърждение на поръчки за средства по карти.А чиновниците могат с един клик да изпращат поръчки за спомагателни средства по техните карти, което икономисва време и старания на всички забъркани.
Payhawk  e изключителна система за надзор на бизнес разноските, която дава опция на финансовите екипи на компанията да се съсредоточат върху стратегическото развиване на компанията, а чиновниците ви да обслужват умерено фирмените разноски.

Материалът е квалифициран със съдействието на Payhawk.
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР